Om oss

Vi har över 50 års erfarenhet av FM-branschen och driver nu tillsammans FM Competence. Visionen är att utveckla beställarkompetensen inom facility management åt våra kunder i Norden.

Det här är vi...

Presentation

 

Efter många års verksamhet i branschen har vi nu slagit samman våra resurser och erfarenheter för att kunna erbjuda en unik bredd inom Facility Management.

Micael Larsen
Micael Larsen

Grundare av FM Competence

Micael Larsen har över 30 års erfarenhet inom Facility Management varav de senaste åtta åren även innefattat Workplace Management, strategisk hälsa och arbetsmiljö.

Micael har suttit i flera ledningsgrupper och haft ledande befattningar så som sälj- och marknadsdirektör, försäljningschef med flera.

Micael verkar som konsult arbetsplatsstrateg, utbildare och föreläsare inom arbetsplats och hälsa.

Sven Prytz
Sven Prytz

Grundare av FM Competence

Sven Prytz har över 20 år i fastighetsbranschen i ledande befattningar så som affärsområdeschef, regionchef, förvaltningschef med flera. 

Sven verkar inom Facility Management och fastighetsbranschen som seniorkonsult. Med uppdrag som utveckling av fastigheter, drift- och skötsel, utbildningar, föreläsningar samt rådgivning och interimsuppdrag. 

Vi hjälper våra kunder utveckla och bredda sin kompetensen inom facility management.

Ta kontakt

Har du frågor eller funderingar kring våra tjänster eller kompetensportalen, kontakta oss via formuläret, infomejlen, telefon eller SMS.

 es.ecnetepmocmf@ofni

  Tel 0702 43 79 63‬ eller 0728 55 63 11‬

v   Skicka SMS

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kompetensportalen

Nu öppen för våra medlemmar